keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Hiroshima, Japani - ydinpommin loppusijoituspaikalla


Saatiin matka lopulta varsinaisesti aloitettua lennolla japaniin ja tarkemmin sanottuna  Osakaan. Lento oli 1,5 tuntia myöhässä
Helsinki-Vantaan matkalaukkusekoilujen vuoksi, mutta itse lento meni yllättävän nopeasti. Kiitos Finnairin viihde-elektroniikan.


Sain ilmeisesti Suomesta mukaani vielä matkakuumeen, joten reissun ensimmäiset pari päivää oleiltiin Osakassa vointia parantelemassa. Paikkana Osaka on kuten 16 miljoonan asukkaan kaupungin voi kuvitellakin olevan, eli ahdas. Nähtävyyksiä kaupungissa ei juuri ole lukuunottamatta Osaka Castlea, joka oli kyllä ihan hieno.

Tänään, eli vissiin keskiviikkona paikallista aikaa, siirryttiin Hiroshimaan. Ainakin ensivaikutelman perusteella hieno kaupunki ja nähtävääkin riittää. Nähtävyyksistä sitten myöhemmin lisää tarinaa.

Kevyitä lumihiutaleita on sadellut päivän aikana aina silloin tällöin, mutta lämpötila on kuitenkin pysynyt vielä plussan puolella. Nautimme viimeisistä päivistä viileässä ilmastossa täysin siemauksin. :)

-Miika

4 kommenttia:

  1. Mahtavan mukavaa, rikastuttavaa, elämyksellistä, yllättävää... matkaa. Reissu on alussa, joten take it easy, ettei tule matkaväsy. Kivan näköinen maja Miikan kuvassa.

    VastaaPoista
  2. eikä sit liian kauaa hiroshimas, ettei luut rupee hehkumaan..

    VastaaPoista
  3. Terveisiä täältä -27 asteen pakkasesta. Hengessä mukana kaiken aikaa...

    VastaaPoista