tiistai 19. tammikuuta 2010

Byron Bay (Gold Coast), Australia - kengurun maistelua

Olemme keskittyneet täällä Byron Bayssa lähinnä oleskeluun ja ravanneet ahkerasti rannan ja hostellin väliä. Eilen eksyimme muutamaan kauppaankin ja mukaan tarttui kaksi hattua - yritämme sulautua joukkoon ja pysyä muodin mukana. Toki ajatuksena oli myös oman pään suojaaminen.

Tänään päätimme poiketa rutiineista ja lähteä pienelle kävelyretkelle "läheiselle" majakalle. Laitoimme oikein vaelluskengät jalkaan ja lähdimme matkaan. Aamupalan syömisestä oli kulunut jo aikaa ja huomasimme, että matkaa olikin paljon luultua enemmän ja takaisinkin pitäisi vielä jaksaa. Olimme kuitenkin urhoollisia ja kävelimme upeissa maisemissa aina majakalle saakka. Kyllä kannatti. Miikaa meinasi kuitenkin vähän kiukuttaa (tyhmyyksissäni unohdin banaanit hostellille), mutta kyllä se suu kääntyi lopulta hymyyn kun pääsimme takaisin ja ryntäsimme lähimpään Subwayhin. En ole eläessäni saanut niin hyvää kokista, eikä Miika ole hotkinut ruokaa niin nopeasti. :)

Ilman hieman viiletessä makoilimme hetken rannalla kirjaa lukien kunnes nälkä ilmoitti jälleen tulostaan. Olimme ostaneet aiemmin kokeeksi kengurua ja päätimme grillata sitä, vaikka Niklas varoittikin siitä tulevan sitkeää. Miika totesi kengurun olevan ilmeisesti eri "merkkistä", sillä sitkeydestä ei ollut tietoakaan ja täytyy myöntää; hyvää oli.

Äsken käytiin myös Miika vs. jättiläistorakka taistelu, jossa pitkällisen uuvuttamisen jälkeen Miika julistettiin voittajaksi. Varmaan olisi ollut huvittava näky, jos joku olisi ollut näkemässä: hyppään sängylle niin sähäkästi kuin kykenen ja Miika  seuraa hädissään perässä: "mikä, missä". Sellainen hulabaloo, yhden pienen vieraan takia. Toivottavasti tapahtuma ei värittänyt Miikan mielikuvitusta liikaa ja säikytä minua ensi yönä henkihieveriin kuvitteellisilla palleroisilla (kuten Intiassa oli tapana).



-Maiju

3 kommenttia:

  1. tuli muuten vielä byron baysta mieleen. kanakebu bay kebabs nimisessä lafkassa oli huippua. lammas hienoinen pettymys. ostin niiltä lippiksenki, sen kans sulautu hyvin tuonne. hienoa et grilliherkut onnistu paremmin :)

    VastaaPoista
  2. Ihana lukea teidän juttujanne ja toivottavasti ne pysyy tuollaisina vaarattomina. On teillä siellä mukavat oltavat, nauttikaa!!!

    VastaaPoista
  3. Onnea Miikalle taisteluvoitosta, onneksi vastassa ei ollut jättiläiskenguru. Grillailua beachillä, aurinkoa, aurinkoa... no, kyllä täälläkin sitten kesällä... ehkä.

    VastaaPoista