tiistai 12. tammikuuta 2010

Coolum Beach (Sunshine Coast), Australia - ensikosketus aurinkoon

Selvittiin sitten lopulta Australiaan, mutta ensin käydään läpi matkan vaiheet Nagoyan jälkeen. Ajeltiin tosiaan taas paikallisjunalla Nagoyasta Tokioon, matka kesti arviolta kuusi tuntia. Tokiosta jäi päällimmäisenä mieleen lähinnä valtavat ihmismäärät. Käytiin myös kiertelemässä Akihabaran elektroniikkakorttelissa. Jopa Giganttia nolostuttaisi näiden elektroniikkaliikkeiden vieressä (jopa seitsemän kerrosta kameroita, televisioita yms.). Joko muuten mainitsin, että sielläkin oli valtavasti ihmisiä.






No mutta se Japanista, nykyään olemme siis Australiassa ja tarkemmin sanottuna Sunshine Coastilla. Aamulla oli kymmenen aikaan jo +32 astetta lämmintä, joten kelistä ei tarvinne varmasti muuta kertoa. Matkakin meni mukavasti, vaikka hieno vuokracitymaasturi meinaakin koko ajan vaistomaisesti mennä väärällä kaistalla ja kun vilkkua yrittää käyttää niin pyyhkijät vain pyyhkivät. Löydettiin täältä ihan kiva motelli ja ollaan samalla rannalla vielä varmasti pari päivää. Mitään suunnitelmia ei vielä juuri ole, jossain eläintarhassa varmasti vielä käydään. Palataan asiaan siis myöhemmin paremman rusketukset kera!

-Miika

Huom! Maijun lisäys: "Hehkutin edellisessä tekstissäni kuinka menisimme Nagoyassa käymään Toyotan museossa. Kuitenkin todellisuudessa koko suunnitelma haihtui pikkuhiljaa ilmaan kun viellä tunninkaan etsimisen jälkeen horisontissa ei näkynyt Toyota museon taivasta. Luovutimme. Miikahan ei myönnä, että varman reittisuunnitelman jälkeen voi eksyä, mutta tulipahan sekin nyt todistettua ettei Miikankaan suuntavaisto ole täydellinen!"

5 kommenttia:

  1. Muistakaa aurinkorasva...ja varovaisuus liikenteessä.

    VastaaPoista
  2. Onnea uuden mantereen valloituksesta, Kyllä nyt luut tykkää, lihat on ympärillä kuumat ja notkeat. muistakaa liikenteessä, että kello on (jos on kello) vasemmassa kädessä.

    VastaaPoista
  3. uskoisin, että toyotan museoa oli siirretty, sillä miehen suuntavaisto ei ole erehtyväinen..

    VastaaPoista
  4. Kyllä täytyy myöntää, että pikkasen käy kateeksi noin ihana ilma. Mutta etteköhän ole sen ansainneet! Nauttikaa joka hetkestä!!!

    VastaaPoista
  5. Voi Niklas, kyllä te miehet olette ovelia. Mutta niinhän sen varmaan täytyy olla. :)

    -Maiju

    VastaaPoista