tiistai 4. marraskuuta 2014

Sydney - alkukesän väriloistoa


Täällä kolkuttelee kesä jo sen verran ovea, että pitkähihaiset ovat jääneet totaalisesti kaappiin pölyttymään. Välillä on todella kuumiakin päiviä, mutta keskimäärin ilma on ollut oikein miellyttävä. Päivälämpötilat pysyttelevät yleensä noin +25:ssä asteessa kun taas yölämpötila +14:ssa. Viime lauantaina lämpötila kipusi kuitenkin tuskaiseen +38 asteeseen. Päivä oli todella tuulinen mutta se tuntui lähinnä föönin puhallukselle. Rannalla emme voineet tuona päivänä makoilla, sillä tuuli pöllytti hiekkaa aivan mielettömästi. Meressä lilluminen kuitenkin onnistui ja nautimmekin siitä koko menneen kevään puolesta.



Minulla onkin tämä viikko lomaa ja olen voinut hoitaa erinäisiä rästiin jääneitä asioita kuten auton huollon. Olen myös siivonnut ahkerasti vieraitamme varten ja kerkesimpä käymään pitkällä kävelylenkilläkin hienoissa lähialueen maisemissa. Itseasiassa löysimme paikan vasta vaikka se on ollut, koko täällä asutun ajan, aivan nurkkamme takana (ks. yllä olevat kuvat). Tällainen vihreä metsäpolku on kivaa vaihtelua jo niin tutuksi tulleeseen rantamaisemaan.

Odottelemme Suomesta vieraita saapuvaksi. Miikan vanhemmat ja minun isä tulevat seuraksemme kolmeksi viikoksi. Tarkoitus olisikin hieman reissailla lähiseuduilla. Siitä lisää seuraavassa tekstissä.

- Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti